Promes lijkt na missen CL-ticket afscheid te nemen met ereronde

Reacties

Spartak Moskou moet vrezen dat het komend seizoen ontbreekt in de Champions League. In de laatste speelronde van de Russische competitie verspeelde de ploeg van Quincy Promes de tweede plaats.

Promes lijkt na missen CL-ticket afscheid te nemen met ereronde

Met een voorsprong van één punt op nummer drie CSKA Moskou begon Spartak aan het thuisduel met Dinamo Moskou, de nummer tien van de Premjer-Liga. Een overwinning zou voldoende zijn voor de ploeg van trainer Massimo Carrera om als tweede te eindigen en zich direct te plaatsen voor de Champions League, maar de uittredend landskampioen gaf niet thuis.

Evgeni Lutsenko maakte in de 35ste minuut namens de bezoekers het enige doelpunt van de wedstrijd door een strafschop te benutten. Aangezien CSKA dankzij een doelpunt en assist van Ahmed Musa met 2-1 won van FC Anzhi, nam die club de tweede plaats over van Spartak.

Als nummer drie moet Spartak zich nu via de voorronde zien te plaatsen voor de Champions League. Het is de vraag of Promes er dan nog bij is. De 26-jarige aanvaller, die dit seizoen met vijftien doelpunten topscorer werd in de Premjer-Liga, wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Met name vanuit Engeland is er veel interesse in de Oranje-international.

Na de wedstrijd liep Promes samen met zijn dochters een uitgebreide ereronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.