Programma van La Liga bekend: eerste El Clásico in oktober

Reacties

Het programma van La Liga is bekend. Het nieuwe seizoen begint op 14 augustus. De eerste Clásico tussen Barcelona en Real Madrid wordt begin oktober gespeeld.

Programma van La Liga bekend: eerste El Clásico in oktober
© Pro Shots

De twee grote rivalen treffen elkaar tijdens de negende speelronde op 16 oktober in het Estádio Santiago Bernabeu. De tweede ontmoeting tussen Barça, waar Memphis Depay en Frenkie de Jong (nu nog) onder contract staan, en Real in Camp Nou wordt afgewerkt op 19 maart.

Tijdens de eerste speelronde staan er nog geen echte krakers op de rol, maar Barcelona treft met Rayo Vallecano wel een angstgegner. De club uit Madrid was afgelopen seizoen twee keer te sterk. Kampioen Real Madrid start tegen het gepromoveerde Almería.

Zoals alle Europese competities ligt ook La Liga stil tijdens het WK in Qatar (21 november-18 december). Op woensdag 9 november gaat de pauze in en die eindigt op 31 december. De laatste speelronde staat op de rol voor het eerste weekend van juni.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.