Problemen stapelen zich op voor Zidane

Reacties

Real Madrid heeft de wedstrijdselectie richting het duel met Villarreal bekendgemaakt. Trainer Zinedine Zidane kan geen beroep doen op enkele sleutelspelers.

Problemen stapelen zich op voor Zidane
© Pro Shots

Twintig spelers zijn in het vliegtuig gestapt voor het uitduel op zaterdag, Karim Benzema, Sergio Ramos, Casemiro, Fede Valverde, Éder Militão en Luka Jovic maken om uiteenlopende redenen geen deel uit van de wedstrijdselectie. Jovic werd deze vrijdag nog positief getest op het coronavirus, Ramos en Benzema kampen met blessures.

Zo mist trainer Zidane in zijn as behoorlijk wat spelers. Tegen Villarreal kan de Fransman wel een beroep doen op sterkhouders als Thibaut Courtois en Raphaël Varane, net als het duo Luka Modric en Toni Kroos. Voorin is het de vraag hoe Zidane het gemis van Benzema opvangt.

De coach wilde zich tijdens zijn persconferentie niet branden aan de invloed van de coronacrisis op het huidige seizoen, maar werd door de aanwezige pers toch uit de tent gelokt. 'Ik wil me niet mengen in de discussie, maar wat ik wel kan zeggen is dat het schema veel te vol zit.' Er is veel kritiek op het huidige speelschema en de daaruit ontstaande blessures. De lijst met kwetsuren is immers niet alleen bij Real Madrid erg lang.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.