Preventieve maatregel Ajax: Poulsen moet voorlopig thuisblijven

Reacties

Erik ten Hag kan voorlopig geen beroep doen op zijn assistent Christian Poulsen. De Deen moet thuisblijven, omdat hij contact heeft gehad met oud-international Thomas Kahlenberg die inmiddels positief is getest op het Corona-virus.

Preventieve maatregel Ajax: Poulsen moet voorlopig thuisblijven
© Pro Shots

Kahlenberg bezocht vorige week het verjaardagsfeest van Poulsen, die veertig werd.

Poulsen, die woensdag bij het KNVB-bekerduel met FC Utrecht (2-0 verlies) nog bij de groep aanwezig was, heeft niet het virus en is niet ziek. Ajax neemt een preventieve maatregel door Poulsen voorlopig thuis te laten blijven. Hetzelfde geldt voor een fysiotherapeut en een inspanningsfysioloog.

Zaterdag gaat Ajax op bezoek bij SC Heerenveen. De Amsterdammers bevinden zich in een sportief dal na de uitschakeling in de Europa League en in het KNVB-bekertoernooi en de verloren Eredivisie-topper tegen AZ.

Kahlenberg
Kahlenberg is in quarantaine geplaatst. Omdat de ex-prof zondag aanwezig was bij Brøndby IF - Lyngby BK (1-0) hebben beide clubs uit voorzorg ook enkele spelers en/of leden van de technische staf naar huis gestuurd. Kahlenberg maakt het volgens Brøndby naar omstandigheden goed.

Het Corona-virus zorgt voor problemen op de voetbalkalender:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.