Preud'homme wil niet reageren op belangstelling Lyon

Michel Preud'homme is een van de gegadigden om Claude Puel op te volgen als trainer van Olympique Lyon. De Belgische coach van FC Twente liet vanaf zijn vakantie-adres weten voorlopig niet te reageren op de vermeende interesse.

Preud'homme wil niet reageren op belangstelling Lyon

Puel zit op de wip bij Lyon, dat voor het derde seizoen op rij het seizoen afsloot zonder landstitel. Volgens diverse Franse media gaat de voorkeur van de clubleiding uit naar een trainer van eigen bodem. In dat verband wordt de bij AJ Auxerre opgestapte Jean Fernandez genoemd als mogelijke opvolger.

Ook een interne oplossing behoort volgens diezelfde bronnen tot de mogelijkheden. Assistent-coach en voormalig voetballer van Lyon, Rémi Garde, zou dan promoveren tot technisch eindverantwoordelijke.

Hoewel FC Twente officieel nog niets heeft gehoord van de Fransen, schijnt Lyon al te hebben geïnformeerd naar Preud'homme.

Bij Twente zal Preud'homme het, mits hij aanblijft in Enschede, volgend seizoen in elk geval moeten doen zonder Theo Janssen. De spelmaker maakte onlangs de overstap naar Ajax. Ook Bryan Ruiz staat op de nominatie voor een transfer naar een grotere club. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's