Premier League bedient voetbalfans op hun wenken: tien duels op tien tijdstippen

Reacties

Liefhebbers van Premier League-voetbal kunnen 's weekends de deur niet meer uit. Bij de hervatting van de competitie na de coronabreak worden de tien wedstrijden in een speelronde op tien verschillende tijdstippen afgewerkt.

Premier League bedient voetbalfans op hun wenken: tien duels op tien tijdstippen
© Pro Shots

Het bal begint op vrijdag met een wedstrijd die om 21.00 uur begint. Op zaterdag zijn de aanvangstijden 13.30 uur, 16.00 uur, 18.30 uur en 21.00 uur. De dag nadien wordt afgetrapt om 13.00 uur, 15.00 uur, 17.30 uur en 20.00 uur. Het toetje wordt maandag om 21.00 uur opgediend. We hebben de Nederlandse tijden vermeld. De BBC zendt trouwens vier duels per speelronde live uit.

De aanvangstijden van midweekse duels zijn 19.00 uur en 21.00 uur. De Premier League wordt al meteen hervat met twee van dergelijke wedstrijden. Op 17 juni staan de inhaalwedstrijden Aston Villa - Sheffield United en Manchester City - Arsenal op de rol.

'Er is een akkoord bereikt om de Premier League te hervatten', zegt Premier League-baas Richard Masters in een statement. 'Maar de competitie kan pas echt weer verdergaan als we aan alle eisen voldoen. De gezondheid van alle betrokkenen heeft topprioriteit. Helaas zullen de duels worden gespeeld zonder publiek, we zijn blij dat we met een positieve oplossing zijn gekomen voor supporters, die nu alle 92 resterende duels kunnen zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.