Prachtige beelden: geniet mee van het feest in Napels na de goal van Osimhen

Reacties

Napoli is voor het eerst in 33 jaar weer eens de beste van Italië en dat zal in de aankomende dagen, weken en misschien zelfs wel maanden groots gevierd gaan worden in de stad Napels. De vreugde-explosie na de gelijkmaker van Victor Osimhen tegen Udinese bezorgt alvast kippenvel.

Prachtige beelden: geniet mee van het feest in Napels na de goal van Osimhen
© Calciomercato
Udinese
Udinese
1 - 1
Napoli
Napoli

Napoli speelde donderdag weliswaar een uitwedstrijd, maar toch zat het eigen Stadio Diego Armando Maradona stampvol. Ruim zestigduizend toeschouwers bekeken de kampioenswedstrijd tegen Udinese op grote schermen. Buiten het stadion stonden nog eens duizenden fans op de straten.

De supporters moesten even slikken toen Sandi Lovric Udinese op voorsprong zette, maar kort na rust trok Victor Osimhen de score weer in evenwicht. Het feest dat na die goal losbarstte was ongeëvenaard. Geniet mee van de beelden:

De goal van Osimhen, zijn 22ste van het seizoen, was het laatste doelpunt van de wedstrijd. Door het voorkomen van een nederlaag (1-1) is Napoli niet meer te achterhalen door de concurrentie en is de eerste Scudetto sinds 1990 een feit voor de Azzurri.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.