Prachtige beelden: Boufal danst met zijn moeder na Marokkaans WK-succes

Reacties

Het Marokkaanse WK-sprookje levert veel mooie beelden op. Na het uitschakelen van Portugal, in de kwartfinale van het toernooi, zorgde Sofiane Boufal voor een prachtig moment.

Prachtige beelden: Boufal danst met zijn moeder na Marokkaans WK-succes
© NOS
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Boufal, een 29-jarige vleugelaanvaller die bij het Franse Angers onder contract staat, begon zaterdag in de basis en deed tot acht minuten voor tijd mee. Na het einde van de 1-0 overwinning haalde hij zijn moeder van de tribune af het veld op. Samen met haar voerde hij een dansje op voor de fans.

Nadat hij uitgedanst was, stond Boufal ook even de media te woord. 'We leven in een droom en ik wil niet meer wakker worden. Alles wat we tot nu toe hebben bereikt, verdienen we', jubelde hij. Marokko neemt het woensdag in de halve finale op tegen Frankrijk.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.