Prachtige beelden: Aké en zijn ploeggenoten bezoeken zieke kinderen

Reacties

Een groep spelers van Manchester City heeft zich recent van zijn mooiste kant laten zien. Ze bezochten een kinderziekenhuis in Manchester om de patiëntjes wat op te vrolijken in deze feestmaand.

Prachtige beelden: Aké en zijn ploeggenoten bezoeken zieke kinderen
© Manchester City
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Onder anderen Nathan Aké, de immens populaire Jack Grealish en de Belgische revelatie Jérémy Doku waren afgereisd om de jongetjes en meisjes een mooie dag te geven in een moeilijke fase. Bewapend met cadeautjes en hemelsblauwe kerstmutsen brachten ze vrolijkheid op een plek die dat buitengewoon goed kan gebruiken.

Niet zozeer de presentjes, maar vooral de aanwezigheid van hun helden had een prachtige werking op de kinderen. We zien in een door de club verspreide sfeerimpressie Aké een voetbal signeren, Doku blijkt ook in het spelletje Jenga behoorlijk goed. Voor even is de ellende van deze jonge mensen verdwenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.