Prachtig: keeper Sierra Leone in tranen na heldenrol tegen Algerije

Reacties

Sierre Leone hield titelhouder Algerije dinsdag tijdens de Afrika Cup knap op een doelpuntloos gelijkspel. Na de wedstrijd kreeg keeper Mohamed Kamara de Man of the Match-award en brak vervolgens in tranen uit.

Prachtig: keeper Sierra Leone in tranen na heldenrol tegen Algerije
Algerije
Algerije
0 - 0
Sierra Leone
Sierra Leone

Kamara, keeper van East End Lions in Sierra Leone, had het behoorlijk druk bij zijn debuut op de Afrika Cup, maar wist zijn doel schoon te houden tegen het Algerije van onder anderen Riyad Mahrez en Islam Slimani, spits van Olympique Lyonnais.

Algerije, de winnaar van de Afrika Cup in 2019, beet zich stuk op het Sierre Leone van Kamara, die werd uitgeroepen tot Man of the Match. De doelman brak tijdens het interview na afloop, met de trofee in zijn handen, van geluk in tranen uit.

Sierre Leone en Kamara vervolgen de Afrika Cup zaterdag met een groepswedstrijd tegen Ivoorkust. Dan wacht de emotionele doelman ongetwijfeld opnieuw een drukke wedstrijd tegen onder anderen Ajacied Sébastien Haller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afrika Cup

Stand Groep E Afrika Cup 2021 Cameroon

Afrika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ivoorkust
3
2
1
0
6-3
+3
7
2
Equatoriaal-Guinea
3
2
0
1
2-1
+1
6
3
Sierra Leone
3
0
2
1
2-3
-1
2
4
Algerije
3
0
1
2
1-4
-3
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.