Haller wil schitteren in Afrika Cup: verhoogde odd voor goal van Ajax-spits

ADVERTORIAL - De jacht op de Afrika Cup begint voor Sébastien Haller en co vanavond officieel met een wedstrijd tegen Equatoriaal-Guinea. Dat is niet alles op deze heerlijke voetbaldag, waarop ook toppers in Engeland, Italië en El Clásico op het programma staan. Blik vooruit en speel mee bij Jack's!

Haller wil schitteren in Afrika Cup: verhoogde odd voor goal van Ajax-spits
© Pro Shots

Het Ivoorkust van Haller behoort tot de brede favorietengroep voor winst van de Afrika Cup. De kwalificatiereeks verliep soepel voor de ploeg waarin Haller niet de enige blikvanger is. PSV'er Ibrahim Sangaré was in de voorbije interlandperiodes ook vrijwel altijd basisspeler. Villarreal-verdediger Serge Aurier is de aanvoerder, Franck Kessié (AC Milan) is de grote leider op het middenveld en voorin is er met spelers als Wilfried Zaha (Crystal Palace) en Nicolas Pépé (Arsenal) ook voldoende klasse voor op de flanken. Niet voor niets is Ivoorkust een van de grote kanshebbers voor eindwinst. Dat de odd voor een zege tegen Equatoriaal-Guinea 1.23 is, zegt veel over de hoge verwachtingen. De quotering voor een overwinning met minstens twee goals verschil is 1.75.

Vanuit Nederlands perspectief is het dus vooral letten op Sangaré en Haller. Rond laatstgenoemde biedt Jack's een mooie Special aan. Wordt het topseizoen van de Ajax-spits almaar mooier? Hij sloeg al tien keer toe in de Champions League en is daarmee de topscorer, nog voor Bayern München-ster Robert Lewandowski. Haller scoorde tot nu toe in acht interlands drie keer, maar hij zal zelden met meer vertrouwen aan een interland begonnen zijn dan nu na de droomavonden in de Champions League. De quotering voor een goal van Haller tegen Equatoriaal-Guinea is speciaal verhoogd naar 2.25.

Internazionale - Juventus
Zoals gezegd staat er veel meer moois op het programma vandaag. Wat te denken van Internazionale tegen Juventus, het duel om de Italiaanse Super Cup. Het topvoetbal in Italië was zelden zo doelpuntrijk als nu. Juventus won zondag met 3-4 bij AS Roma, kort nadat Atalanta Bergamo al met 2-6 gewonnen had bij Udinese. Inter rekende op zijn beurt af met Lazio (2-1). Jack's heeft een Special bedacht die aansluit op de toenemende attractiviteit in het Italiaanse voetbal en de blakende vorm van Inter in de Serie A. De odd voor Thuisspelend team wint en beide teams scoren heeft een boost gekregen en is nu 4.00.

Tottenham Hotspur - Chelsea
Een oude trainer van zowel Inter als Juve staat vanavond langs de lijn bij een topper in Engeland. Het Tottenham Hotspur van Antonio Conte ontvangt Chelsea en moet in eigen huis de opgelopen 2-0 achterstand in de halve finale van het League Cup-toernooi wegpoetsen. Maar neemt Conte het tweede bekertoernooi van Engeland na de nederlaag van vorige week nog wel zo serieus? De krachten zouden ook gespaard kunnen worden voor de derby van zondag in de Premier League tegen Arsenal. Dat maakt de volgende Special aantrekkelijk: de odd voor een zege van Chelsea is verhoogd naar 3.00. Bij hun vorige bezoek aan het Tottenham Hotspur Stadium wonnen The Blues met 0-3.

Barcelona - Real Madrid
Een wedstrijd die we niet onbenoemd kunnen laten: Barcelona en Real Madrid treffen elkaar vanavond in Saoedi-Arabië in de halve finale om de Spaanse Super Cup. Lukt het Barça om revanche te nemen in deze bijzondere editie van El Clásico? Real versloeg zijn aartsrivaal eind oktober nog met 1-2 in Camp Nou. De Madrilenen zijn de favoriet met een quotering van 1.91 voor een overwinning. Inzetten op een zege van Barça kan je 3.80 keer de inleg opleveren, de odd voor een gelijke stand na de reguliere speeltijd is 3.80.

Wacht niet langer en speel mee bij Jack's! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro verkrijgbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's