Prachtig gebaar VVV-spelers bij akkoord over salarisverlaging

Reacties

Bij VVV-Venlo is er woensdag een akkoord bereikt over de tijdelijke verlaging van salarissen vanwege de coronacrisis. Algemeen directeur Marco Bogers looft de selectie voor de manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen.

Prachtig gebaar VVV-spelers bij akkoord over salarisverlaging
© Pro Shots

De afspraken sluiten aan bij het advies en loonakkoord van spelersvakbonden en werkgeversorganisatie FBO. Bij de gesprekken namen de selectie en technische staf het initiatief voor een speciale constructie, waarbij spelersgroep, staf en directie het deel van de loonkorting van het overige personeel op zich hebben genomen. Het kantoorpersoneel hoeft dus geen salaris in te leveren.

Bogers geeft in een persbericht uitleg: 'Spelersgroep en staf waren heel stellig over het feit dat zij de compensatie voor de loonsverlaging van de overige werknemers voor hun rekening wilde nemen. Een daad van solidariteit én loyaliteit en een toonbeeld van eenheid en kracht binnen onze club. En wij als directie sluiten daar dan ook graag bij aan.'

VVV speelde zich dit seizoen onder Hans de Koning veilig en is als dertiende geëindigd. De club kijkt al volop vooruit, lees daar hieronder meer over.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.