Prachtgeste Bologna: overleden trainer werd volledig doorbetaald

Reacties

Bologna maakt dit seizoen goede sier binnen de lijnen, maar ook buiten de lijnen krijgt de club lof toegezwaaid voor een prachtige geste richting de nabestaanden van de overleden trainer Sinisa Mihajlovic. Die kregen het salaris van de coach na zijn overlijden in december 2022 volledig doorbetaald.

Prachtgeste Bologna: overleden trainer werd volledig doorbetaald
© Pro Shots

Dat heeft Arianna Rapaccioni verteld, de weduwe van de geliefde Servische ex-prof. Ze liet zich interviewen door dagblad Il Messaggero aan de vooravond van de wedstrijd tussen Bologna en Lazio, de club waar Mihajlovic als speler zijn grootste successen op Italiaanse bodem vierde. Bologna heeft zich van zijn mooiste kant laten zien, aldus Rapaccioni.

'Bologna ontsloeg Sinisa in september, drie maanden voor zijn overlijden. Dat had hij niet verwacht, en hij reageerde er ook niet goed op. Ik kan het de club niet kwalijk nemen dat ze een andere keuze maakte. De club betaalde zijn salaris door tot het einde van zijn contract. Een buitengewone geste die me zekerheden bood in een periode van onzekerheid', looft de ex-vrouw van Mihajlovic zijn werkgever.

Mihajlovic speelde 315 wedstrijden in de Serie A voor AS Roma, Sampdoria, Lazio en Internazionale. Tot twee keer toe was hij trainer bij de Rossoblù. In maart 2022 werd er voor de tweede keer kanker bij hem geconstateerd, in december van datzelfde jaar overleed hij. Mihajlovic werd 53 jaar oud.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.