Potter ziet aanknopingspunten na vervolg dramatische reeks Chelsea

Reacties

Chelsea-manager Graham Potter houdt vertrouwen in een comeback voor The Blues in de return van de achtste finales van de Champions League tegen Borussia Dortmund. Chelsea ging in Dortmund voor de vierde keer in 2023 onderuit.

Potter ziet aanknopingspunten na vervolg dramatische reeks Chelsea
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Chelsea
Chelsea

Chelsea beleeft een dramatische start van het nieuwe kalenderjaar: slechts één van de afgelopen negen officiële duels werd omgezet in een zege. Potter zag dat zijn ploeg zeker niet minder was dan Dortmund, maar Karim Adeyemi maakte het verschil voor BVB.

'Vooral na rust hebben we goed gespeeld', zei Potter tegen BT Sport. 'We krijgen genoeg kansen, maar dan moet je ook een keer scoren. Het is teleurstellend dat we op deze manier een tegendoelpunt krijgen: een counter na een hoekschop voor ons waaruit we bijna scoren. We waren de dominante ploeg, maar we moeten ons nu weer hergroeperen.'

De geplaagde Chelsea-manager ziet aanknopingspunten om het tij te keren bij de nummer tien van de Premier League. 'Je ziet het ook aan onze supporters, die nog altijd positief blijven. We zijn een team in ontwikkeling. Dan heb je soms een beetje geluk nodig. We zitten in een moeilijke fase, dan is het vooral zaak om hard te blijven werken.'

Chelsea ontvangt Dortmund op 7 maart op Stamford Bridge. Daarvoor staan nog Premier League-duels met Southampton (thuis), Tottenham Hotspur (uit) en Leeds United (thuis) op het programma. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.