Potter keert terug in Brighton: 'Timing was voor niemand goed'

Reacties

Nog geen twee maanden na zijn vertrek bij Brighton & Hove Albion keert Chelsea-manager Graham Potter zaterdag alweer terug in het AMEX Stadium van zijn oude werkgever. Voorafgaand aan de wedstrijd aan de Engelse zuidkust stond Potter stil bij zijn rentree.

Potter keert terug in Brighton: 'Timing was voor niemand goed'
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
4 - 1
Chelsea
Chelsea

'Natuurlijk wordt dat speciaal voor me. Ik heb er drie jaar met plezier gewerkt en ik kijk ernaar uit om terug te keren. Soms krijg je mogelijkheden in het leven en moet je beslissen om die wel of niet aan te pakken. De kans om hoofdtrainer te worden bij Chelsea was een fantastische voor mij en mijn staf. De timing was voor niemand goed, dat gebeurt, maar dit kon ik niet weigeren', sprak Potter.

Sociale media fungeren al jaren als een vergaarbak voor anonieme haat, en ook Potters vertrek bij Brighton stuitte online op een hoop woede. 'Ik weet niet hoe ik zal worden ontvangen', sprak het mikpunt. 'De meeste mensen met wie ik heb gesproken hebben me gesteund en waren me dankbaar. Maar ik ben nie naïef en ik weet dat die gevoelens niet altijd universeel zijn.'

Potter, die hoopt zaterdag voor de tiende keer op rij ongeslagen te blijven met Chelsea, had verder geen nieuwe blessureproblemen te melden. Mateo Kovacic viel uit tijdens de midweekse wedstrijd in Salzburg, maar het gevreesde liesprobleem viel mee. Kalidou Koulibaly is nog niet fit, terwijl het trio Reece James, Wesley Fontana en N'Golo Kanté niet terug wordt verwacht voor de winterstop.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.