Positief geteste Pogba moet langer wachten op verlossende woord

Reacties

Paul Pogba heeft nadat hij positief testte op doping een second opinion aangevraagd. Die zou woensdag 20 september plaatsvinden, maar de dertigjarige Fransman moet langer wachten op de tweede diagnose.

Positief geteste Pogba moet langer wachten op verlossende woord
© Pro Shots

Pogba zal volgens L'Equipe tot 5 oktober moeten wachten alvorens hij het hernieuwde onderzoek naar zijn positieve test kan ondergaan. Eerder is er namelijk geen expert beschikbaar om de middenvelder te onderzoeken. De 91-voudig international testte positief op het gebruik van testosteron na het duel met Udinese op 20 augustus.

Door het uitstellen van de tweede beoordeling mist Pogba sowieso de wedstrijden van De Oude Dame tegen Lazio, Sassuolo, Lecce en Atalanta. Pogba riskeert daarnaast een schorsing van vier jaar.

In afwachting van het verdere verloop van de zaak besloot zijn club Juventus het salaris van de Fransman te bevriezen. Juventus nam de Fransman in de zomer van 2022 transfervrij over van Manchester United, maar sinds zijn terugkeer in Turijn kampt Pogba veelvuldig met blessureleed.

Spelersprofiel

P. Pogba


Geboortedatum:
15 maart 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Lagny-sur-Marne
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
Juventus
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.