Portugese bond moet door veldbestormer vrezen voor boete

Reacties

De Europese voetbalbond is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen bij het duel tussen Polen en Portugal. De voetbalbonden worden daardoor mogelijk nog met een boete gestraft.

Portugese bond moet door veldbestormer vrezen voor boete

Tijdens de kwartfinale van donderdag kwam een fan van Portugal het veld op. Uiteindelijk werd de veldbestormer pas midden op het veld in de kraag gevat door een van de vele achter hem aan rennende stewards (foto). De Portugese aanhang stak ook vuurwerk af.

Ook de Poolse supporters maakten zich schuldig aan die overtreding laatste overtreding. Bovendien moet de Poolse voetbalbond zich verantwoorden voor hun aandeel in de te late aftrap.

Voor Portugal was het al de tweede keer dat een fan op het veld terecht kwam. De eerste keer maakte een supporter een selfie met vedette Cristiano Ronaldo. Destijds volgde er geen straf voor de bond.

In Marseille kroonde Portugal zich na een strafschoppenserie tot halve finalist. Jakub Blaszczykowski groeide uit tot de schlemiel door na een 1-1 stand als enige zijn strafschop te missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.