Portugese bond en Real Madrid botsen over Ronaldo

Cristiano Ronaldo krijgt een uitnodiging voor de dubbele ontmoeting van Portugal met Bosnië-Herzegovina. Real Madrid is not amused.

Portugese bond en Real Madrid botsen over Ronaldo

De Portugese bondcoach Carlos Queiroz roept Cristiano Ronaldo op voor de WK-play-off tegen Bosnië-Herzegovina. De uitnodiging stuit Real Madrid tegen de borst aangezien de aanvaller zeker nog twee weken nodig heeft voor zijn herstel. 'De artsen en gezond verstand weerhouden Cristiano Ronaldo ervan te worden opgeroepen', aldus Real-directeur Jorge Valdano.

De Portugese bond is zich van geen kwaad bewust. Queiroz zei dat er van Real Madrid geen verzoek is binnengekomen Cristiano Ronaldo niet op te roepen. Bovendien staat de uitnodiging niet gelijk aan een optreden. De medische staf van de Portugese nationale ploeg zal de aanvaller nog onderwerpen aan testen.

De Portugezen voelen zich gesteund door de uitlatingen van Cristiano Ronaldo zelf. Die hield na een consult in het Amsterdams Medisch Centrum de mogelijkheid open tegen Bosnië-Herzegovina te kunnen spelen. 'We moeten afwachten en het van dag tot dag bekijken. Maar het gaat de goede kant op.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen