Portugees international Neves de volgende grote voetbalnaam in Saoedi-Arabië

Reacties

Rúben Neves volgt het voorbeeld van landgenoot Cristiano Ronaldo en verruilt de Premier League voor een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië. Wolverhampton Wanderers maakt via de officiële website van de club bekend dat de middenvelder is verkocht aan Al-Hilal.

Portugees international Neves de volgende grote voetbalnaam in Saoedi-Arabië
© Pro Shots

Neves speelde in zes jaar tijd 253 wedstrijden voor Wolverhampton, waarvan 41 in het afgelopen seizoen. In de meeste van die duels droeg hij de aanvoerdersband om zijn arm. Al-Hilal betaalt naar verluidt 55 miljoen euro om Neves te kunnen overnemen. Wolverhampton bevestigt dat niet, maar meldt wel dat het gaat om de grootste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis.

Al-Hilal werd in het afgelopen seizoen derde in de Saudi Pro League, nadat het in het jaar daarvoor nog kampioen was geworden. Neves heeft bij zijn nieuwe club voor drie seizoenen getekend en wordt mogelijk ploeggenoot van Sergio Ramos. Hij staat immers ook hoog op het verlanglijstje van Al-Hilal. Ronaldo speelt bij Al-Nassr; Karim Benzema en N'Golo Kanté tekenden eerder deze maand megacontracten bij Al-Ittihad.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.