Portugal vreest einde WK voor Ronaldo door knieblessure

Reacties

Cristiano Ronaldo kan weleens zijn laatste wedstrijd van dit WK hebben gespeeld. De Portugese sterspeler kampt met aanhoudende knieklachten en moest woensdagavond de groepstraining staken.

Portugal vreest einde WK voor Ronaldo door knieblessure

Voetbalminnend Portugal haalde voor aanvang van het openingsduel met Duitsland opgelucht adem toen bleek dat Ronaldo fit genoeg was om aan de aftrap te verschijnen.

Woensdag is de twijfel weer helemaal terug nadat de aanvaller van Real Madrid opnieuw de groepstraining voortijdig moest staken.

De bondsarts van Portugal zou volgens diverse media zelfs gezegd hebben dat Ronaldo een groot risico zou nemen wanneer hij het toernooi vervolgt. 'Als Ronaldo nog in actie komt tijdens dit WK brengt hij zijn verdere loopbaan in gevaar.'

Ronaldo sukkelt al lange tijd met problemen aan de knie en het bovenbeen. Het mogelijk wegvallen van de Wereldvoetballer van het Jaar zou een enorme aderlating betekenen voor de Portugezen, die de ruime nederlaag tegen de Duitsers goed moeten maken tegen Ghana en de Verenigde Staten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.