Pool Bochniewicz hard op weg naar Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen verwacht zich te versterken met Pawel Bochniewicz. De Friezen hopen de 24-jarige verdediger snel over te nemen van Górnik Zabrze.

Pool Bochniewicz hard op weg naar Heerenveen
© Pro Shots

De Pool (links op de foto) is een 1 meter 94 lange centrumverdediger die een verleden heeft in Italië. Als groot talent en jeugdinternational vertrok Bochniewicz in 2012 naar Reggina en later werd hij gekocht door Udinese. Daar kwam het nooit tot een doorbraak en begin 2018 keerde hij terug naar Polen. Eerst als huurling en vorige zomer werd de verdediger definitief overgenomen door Górnik Zabrze.

Bij zijn Poolse club heeft Bochniewicz nog een contract tot medio 2021. De verdediger mag zich mogelijk snel international noemen. Hij is in de Poolse selectie opgenomen voor de komende interlandperiode, waarin het Nederlands elftal op 4 september de tegenstander is.

Met Bochniewicz wil Heerenveen de vacature in de defensie invullen. De komst van Timo Letschert is daarmee ook van de baan. Achterin was er een gat gevallen na het vertrek van Ajax-huurling Sven Botman, die bij Lille heeft getekend.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.