Pogba eist verandering bij Man United: 'We moeten arroganter worden'

Reacties

De doelpuntrijke nederlaag op bezoek bij Leicester City is hard aangekomen bij Manchester United. Zo ook bij middenvelder Paul Pogba, die weet dat het stukken beter moet.

Pogba eist verandering bij Man United: 'We moeten arroganter worden'
Leicester City
Leicester City
4 - 2
Manchester United
Manchester United

The Red Devils zitten in een behoorlijk wak. Sinds de 1-2 zege bij West Ham United op 19 september volgden teleurstellende thuisduels met Aston Villa (0-1 nederlaag) en Everton (1-1), voordat de ploeg zaterdag met 4-2 onderuitging bij Leicester City. Het was een volgende dreun, die de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer er eigenlijk niet bij kan hebben.

'We verdienden het volledig om te verliezen', was Pogba na afloop goudeerlijk. 'Als we heel eerlijk zijn: dit soort wedstrijden spelen we eigenlijk al weken. Wat het probleem is? Dat hebben we nog steeds niet echt gevonden. We incasseren heel makkelijk doelpunten, allemaal domme doelpunten. We moeten volwassener en een beetje - in de goede zin van het woord - arroganter worden. Hoe dan ook: er moet iets veranderen. Het is tijd dat we de juiste mentaliteit en de juiste tactiek vinden, en dat vervolgens vasthouden.'

Ook manager Solskjaer vond de nederlaag moeilijk te verteren. 'We hebben al teveel punten verloren, en dan moet je kijken naar het volledige team. Naar de balans, bijvoorbeeld. Ergens zullen we concessies moeten gaan doen', zo hintte hij op veranderingen. 'Iedere wedstrijd hier is een test van je karakter. Zeker nu, voor iedereen binnen deze club.'

Een van de domme tegengoals waar Pogba op doelde:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.