Poëtische sneer Ronaldo, Zlatan moet nog even oefenen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Poëtische sneer Ronaldo, Zlatan moet nog even oefenen

• In de week dat hij werd verhoord in een rechtszaak wegens belastingontduiking heeft Cristiano Ronaldo via Instagram fijntjes laten weten waarom juist hij onder een vergrootglas ligt. 'Wat mensen stoort is mijn schittering. Insecten vallen alleen lampen aan die schijnen.'

O que incomoda as pessoas é o meu brilho, insetos só atacam lâmpadas que brilham!!!!

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

'Ik zat toen vanaf de zijlijn met grote ogen toe te kijken naar het niveau van Spanje. We kregen een pak rammel. Dat plaatste alles toch even in perspectief.'
Dries Mertens weet dat het WK in Rusland door zijn generatie wordt gezien als de laatste kans. De Belgische aanvaller tempert de verwachtingen naar aanleiding van een oefenduel met Spanje van een jaar geleden. 'Waar ik mij zorgen om maak, is de oefenmatch vorige zomer tegen Spanje (0-2). Daar zijn we echt weggespeeld', aldus de voormalig PSV'er in Sport/Voetbalmagazine.

Zlatan Ibrahimovic was onder de indruk van het staaltje freestyle-voetbal dat hem werd voorgeschoteld.

En vervolgens probeerde de Zweed het zelf ook nog even.

• Ibrahimovic is inmiddels vertrokken bij de selectie van Manchester United en zal dus in principe ook niet met de datingsite Tinder op zijn mouw gaan spelen (al keert hij mogelijk terug bij United als hij speelklaar is na zijn zware knieblessure). Die aanstaande sponsordeal zorgde voor grappen op Twitter over de scoringskansen van United, de kansen op een match voor Luke Shaw, hoe de komst van bijvoorbeeld Ivan Perisic bekend wordt gemaakt en wat de bijdrage is van Phil Jones aan het succes van de Tinder.

• Ondertussen vermaakte Daniele Rugani, verdediger van Juventus, zich prima in Gardaland. Dat is duidelijk te zien aan de foto die zijn vriendin Michela Persico deelde van het tripje in de attractie Colorado Boat.

Qualche volta è bello avere anche paura 😂😂 #Gardaland con il mio #difensore del❤️😍@daniruga #amoremio#ColoradoBoat

Een bericht gedeeld door 🌸Michela Persico🌸 (@michelapersico) op

• In een tijdsbestek van minder dan een minuut had het nieuwe Roemeense seizoen in de derde speelronde twee grote kanshebbers voor zowel de grootste misser als grootste blunder te pakken. De opzichtige fout van Viitorul-doelman Árpád Todai bood Dinamo Boekarest-aanvaller Valentin Constache een uitgelezen kans de score te openen. Maar die verdraaide paal. Overigens maakte de spits zijn fout goed door in de 82ste minuut de enige treffer van de middag te maken. Todai was toen al vervangen.

• Al dan niet geholpen door de inname van enige alcoholische versnaperingen maakte Darron Gibson na de pijnlijke uitglijder van Sunderland tegen Celtic (0-5) van zijn hart geen moordkuil. De Ierse international haalde daarbij ook uit naar onder anderen de inmiddels naar Besiktas vertrokken Jeremain Lens. Het berouw kwam een dag later bij Gibson, die ondanks zijn excuses door de clubleiding werd bestraft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.