Plaaggeest Assaidi kan Ajax zondag geen pijn doen

Reacties

Ajax stuit zondagmiddag op een gehavend FC Twente. De Tukkers, die in degradatienood verkeren, kunnen in Amsterdam sowieso niet beschikken over Oussama Assaidi, Stefan Thesker en Mounir El Hamdaoui.

Plaaggeest Assaidi kan Ajax zondag geen pijn doen

'Het gaat beter, maar nog niet genoeg. Hij heeft nog te veel last van zijn knie', laat trainer Gertjan Verbeek over Assaidi weten op de clubsite van FC Twente. In december was de dribbelaar tot twee keer toe een plaaggeest voor Ajax, dat in de competitie gelijkspeelde en in het KNVB-bekertoernooi zijn Waterloo vond tegen de Tukkers. Midweeks miste Assaidi al het thuisduel met AZ, dat FC Twente met 0-4 verloor.

Achter de inzetbaarheid van Fredrik Jensen en Adam Maher staat bovendien een vraagteken. 'Fredrik was vanochtend ziek en hebben we naar huis gestuurd. Adam heeft last van zijn hamstring. Morgen beslissen we of zij inzetbaar zijn.' Danny Holla is daarentegen verlost van blessureleed en keert terug in de selectie.

In die wedstrijd tegen AZ kreeg Cristián Cuevas een rode kaart, hetgeen inhoudt dat hij het duel met Ajax eveneens mist. Ook Verbeek zit een wedstrijd schorsing uit omdat hij naar de tribune werd gestuurd wegens aanmerkingen op de arbitrale leiding.

Midweeks verloor FC Twente van AZ.
Ajax zette Roda JC Kerkrade opzij.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.