Pjanic schept duidelijkheid over waterpijp-incident: 'Is een oude foto'

Reacties

Miralem Pjanic heeft ontkend dat hij deze interlandperiode uit de selectie van Bosnië-Herzegovina is gezet. De sterspeler van het land miste de laatste wedstrijd in de WK-kwalificatie, er werd geschreven dat dit door een uitgelekte foto kwam. Dit wordt door Pjanic afgedaan als fake news.

Pjanic schept duidelijkheid over waterpijp-incident: 'Is een oude foto'
© Pro Shots
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina
0 - 2
Oekraïne
Oekraïne

Pjanic werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie richting het thuisduel met Oekraïne en rond die periode dook een foto op waarop Pjanic in trainingspak rookte via een waterpijp. De link werd gelegd tussen die handeling en het uit de selectie zetten van de middenvelder, maar Pjanic meldt dat hij in onderling overleg met de bondscoach de wedstrijd tegen Oekraïne liet schieten.

'Ik ontken wat er geschreven wordt, dit is een oude foto', verklaarde Pjanic via social media. Bosnië-Herzegovina verloor afgelopen dinsdag van Oekraïne, maar het land was al uitgeschakeld in de WK-race. Frankrijk ging er in Groep D vandoor met het WK-ticket.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

WK Kwalificatie Europa

Eindstand Groep D

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Frankrijk
8
5
3
0
18-3
+15
18
2
Oekraïne
8
2
6
0
11-8
+3
12
3
Finland
8
3
2
3
10-10
0
11
4
Bosnië-Herzegovina
8
1
4
3
9-12
-3
7
5
Kazachstan
8
0
3
5
5-20
-15
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.