Pirlo reageert op corona-ophef Ronaldo: 'Hij mag doen wat hij wil'

Reacties

Het staat Cristiano Ronaldo vrij om op zijn vrije dag te doen wat hij wil. Maar de Portugees zal zijn verantwoordelijkheid wel nemen met betrekking tot het overtreden van de corona-regels.

Pirlo reageert op corona-ophef Ronaldo: 'Hij mag doen wat hij wil'
© Pro Shots
Sampdoria
Sampdoria
0 - 2
Juventus
Juventus

Dat vertelde Juventus-trainer Andrea Pirlo in de aanloop naar het duel met Sampdoria van zaterdag naar aanleiding van de ophef over Ronaldo. De Portugees had zich schuldig gemaakt aan het overtreden van de corona-regels.

Met zijn vriendin Georgina Rodriguez was hij naar een andere provincie gegaan, hetgeen in Italië verboden is zonder geldige reden. Mede vanwege een (later verwijderde) post op sociale media van een ritje op een sneeuwscooter bleef dat niet onopgemerkt.

Volgens Pirlo zal Ronaldo de gevolgen van zijn acties accepteren. 'Hij had een dagje vrij en mag dan net als iedere vrije burger doen wat hij wil', vertelde de Juventus-trainer. 'Buiten het veld is hij een vrije burger en het is zijn eigen verantwoordelijkheid.'

Waarschijnlijk blijft de straf voor Ronaldo beperkt tot een boete. De Portugees staat zaterdag tegen Genoa ook gewoon in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.