Pirlo heeft begrip voor met shirt smijtende Ronaldo na zege op Genoa

Reacties

Juventus won zondag met 3-1 van Genoa, maar toch was er één iemand helemaal niet blij aan Juventus-zijde: Cristiano Ronaldo. De Portugese superster kreeg het maar niet voor elkaar om te scoren en dus bleef zijn teller steken op 25 goals in de Serie A.

Pirlo heeft begrip voor met shirt smijtende Ronaldo na zege op Genoa
© Pro Shots
Juventus
Juventus
3 - 1
Genoa
Genoa

Met de zege van Juventus op het Genoa van Kevin Strootman, die ontbrak wegens een schorsing, zorgde de ploeg van coach Andre Pirlo ervoor dat de ploeg ook na dit weekend nog op de derde plek in de Serie A staat. Genoeg reden voor tevredenheid dus zou je zeggen, maar daar dacht Ronaldo anders over. Hij stormde na het laatste fluitsignaal van het veld in Turijn en gooide met zijn shirt, dat vervolgens werd opgepikt door een ballenjongen.

Gooide Ronaldo zijn shirt opzettelijk naar de ballenjongen of was er sprake van frustratie bij de Portugees? Pirlo gaf aan het wel te begrijpen als het frustraties waren: 'Hij wilde graag scoren. Hij is een groot kampioen en wil altijd zijn stempel op een wedstrijd drukken. Dit zijn dingen die gebeuren als dat niet lukt', aldus de coach bij Sky Sport Italia. Ronaldo raakte nog wel de paal, maar de 26ste van het Serie A-seizoen bleef dus uit: 'Hij was boos en dat is normaal. De wedstrijd was voorbij dus het was logisch dat op dat moment zijn emoties eruit kwamen, maar ik denk niet dat de club of de coach hem hoeft te beboeten', zei Pirlo desgevraagd.

Kleine pleister op de wond voor Ronaldo, die twee weken geleden bij Portugal al met zijn aanvoerdersband gooide, was dat Romelu Lukaku zondag ook niet tot scoren was gekomen in het met 1-0 gewonnen thuisduel met Crotone. Het was Matteo Darmian die de enige goal van de wedstrijd maakte waardoor de Belgische Inter-spits op 21 goals bleef steken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.