Pikant Willem II-debuut lonkt voor speelgerechtigde Kali

Reacties

Anouar Kali is nu officieel speler van Willem II. Woensdag kreeg de middenvelder te horen dat de papierwinkel op orde is en dat hij dus officieel in actie kan komen voor de club waar hij vorige week een principeovereenkomst tekende.

Pikant Willem II-debuut lonkt voor speelgerechtigde Kali

Pikant detail: Kali kan zondag tegen zijn vroegere club FC Utrecht zijn eerste meters maken in het Willem II-shirt. De verwachting is dat coach Jurgen Streppel hem meeneemt naar Stadion Galgenwaard. 'Voor ons was het van belang dat Anouar zo snel mogelijk inzetbaar is. Dat is gelukt', aldus technisch manager Carlos Aalbers op de clubsite.

Kali tekende in de winter van 2015 een contract bij Al-Arabi in Qatar en werd vervolgens direct verhuurd aan Al-Mesaimeer in dat land. Het werd geen sportief succes, zoals zijn overstap van FC Utrecht naar Roda JC Kerkrade daarvoor ook op een teleurstelling uitliep. Met de Limburgse club degradeerde hij naar de Jupiler League.

Kali keerde daarna terug in Utrecht, waar hij een jaar geleden vertrok na een handgemeen op de training met ploeggenoot Kristoffer Peterson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.