Peters steekt hand in het vuur voor Willem II-selectie

Reacties

Willem II-aanvoerder Jordens Peters reageert met verbazing op de berichten over een mogelijk nieuw matchfixingschandaal rond zijn club.

Peters steekt hand in het vuur voor Willem II-selectie

Vanuit wedkantoren in Zuid-Duitsland is er verdacht gegokt op het resultaat van de competitiewedstrijd van de Tilburgers tegen NEC op 17 januari van dit jaar. Dat heeft de Duitse publieke omroep ontdekt. 'Ik steek mijn hand in het vuur voor de spelersgroep', laat Peters weten aan Voetbal International.

De resultaten van het onderzoek werden woensdag gepresenteerd in een documentaire over matchfixing. 'Het enige dat ik daaruit kan opmaken is dat er veel is ingezet op de wedstrijd', zegt Peters. 'Het bericht komt voor mij als een hele grote verrassing. Wat ik al zei: ik steek mijn hand in het vuur voor onze spelersgroep.'

Gokkers zetten opvallend vaak in op een 1-0 eindstand in het duel NEC-Willem II. De wedstrijd eindigde inderdaad in die uitslag. Eerder werd de Tilburgse club al in een adem genoemd met matchfixing. Oud-speler Ibrahim Kargbo werd schuldig bevonden aan manipulatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.