Voor Pascal Struijk was het zondag een dag van gemengde gevoelens. De Nederlandse verdediger van Leeds United stapte ondanks een schitterende persoonlijke primeur teleurgesteld van het veld.

Arsenal
4 - 2
Leeds United

Struijk had zondag tegen Arsenal een persoonlijke primeur te vieren. De 21-jarige verdediger kon zijn eerste goal op het hoogste niveau verwelkomen. Dat het niet veel meer was dan de eretreffer tegen Arsenal deed weinig af aan de waarde die Struijk er zelf aan toekende.

'Het betekent veel voor me dat ik mijn eerste doelpunt heb gemaakt, maar het is teleurstellend dat we hebben verloren', zei de verdediger, die vanwege de flirt met de Belgische nationale ploeg extra in de schijnwerpers staat.

Zijn treffer kon Leeds niet behoeden voor een nederlaag tegen Arsenal, dat uiteindelijk een 4-2 overwinning boekte. Volgens Struijk was het leed in de eerste helft al geleden voor The Whites. De achterstand bij rust bleek te groot. 'Als je de tweede helft ziet, dat is de energie die we moeten brengen. Het resultaat had anders kunnen zijn.' En daarmee ook zijn gevoel na afloop.