Persoonlijk drama voor Hernández: Franse verdediger moet EK missen

Reacties

Nederland gaat Lucas Hernández niet tegenkomen op het EK in Duitsland. De Franse verdediger van Paris Saint-Germain heeft in het Champions League-duel met Borussia Dortmund zijn voorste kruisband gescheurd en wacht een lang revalidatietraject.

Persoonlijk drama voor Hernández: Franse verdediger moet EK missen
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
PSG
PSG

In het Signal Iduna Park sloeg nog voor rust het noodlot toe voor Hernández. De mandekker van Paris Saint-Germain probeerde de openingstreffer van Niclas Füllkrug te voorkomen, maar raakte daarbij geblesseerd. Hernández hield het vervolgens nog een aantal minuten vol. In de 42ste minuut moest hij zich alsnog laten vervangen.

PSG maakte donderdag bekend dat Hernández zijn voorste kruisband heeft gescheurd. Een persoonlijk drama, ook omdat het niet de eerste keer is. De 28-jarige verdediger liep op het WK in Qatar dezelfde blessure op en moest maandenlang revalideren.

Na zijn operatie wacht Hernández dus dezelfde route. Dat betekent onder meer dat het EK in Duitsland aan zijn neus voorbijgaat. Nederland speelt de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk, dat dus zonder Hernández zal aantreden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.