Perez kritisch op basisklant PSV: 'Speelt alleen maar voor zichzelf'

Reacties

Kenneth Perez heeft zich kritisch uitgelaten over Johan Bakayoko. De analyticus van ESPN is allesbehalve onder de indruk van zijn statistieken en vindt de buitenspeler nogal egoïstisch.

Perez kritisch op basisklant PSV: 'Speelt alleen maar voor zichzelf'
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Twente
FC Twente

Woensdagavond maakte Bakayoko met een treffer in de bekerwedstrijd tegen FC Twente een einde aan een doelpuntendroogte van bijna twee maanden. 'Hij knalt hem er behoorlijk hard in', erkende Perez na afloop in de studio van ESPN. 'Ik weet dat we allemaal vinden dat hij een geweldige voetballer is, maar dit werd ook wel tijd. Zijn statistieken zijn echt heel slecht.' De Belg maakte dit seizoen drie goals en gaf acht assists in zeventien competitiewedstrijden.

'Je zag ook de laatste twee wedstrijden voor de winterstop speelde hij alleen maar voor zichzelf. Dus dit kwam op tijd. Sinds 25 november had hij niet gescoord en ook maar één assist gegeven. Dat zijn natuurlijk heel matige cijfers voor iemand die voor vele miljoenen weg moet. En voor 22 november was het ook nog ergens in oktober dat hij daarvoor had gescoord. Dat is niet best.'

Volgens Perez heeft de suprematie van PSV ook invloed op zijn prestaties. 'Ik weet niet of hij moet blijven of niet. Hij is wel op de goede weg, als je hoort hoe hij voor zijn beroep leeft en dat hele team om hem heen dat hem helpt om een betere Bakayoko te worden. Maar ik denk dat hij ook denkt: het gaat zo makkelijk, ik ga alleen maar voor mezelf voetballen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Bakayoko


Geboortedatum:
20 april 2003
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Overijse
Nationaliteit
België
Lengte:
1,79 m
Huidige club:
PSV
Nationaal team:
België
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.