Perez drijft spot met wijzende Tadic: 'Hij is verkeerswachter, toch?'

Reacties

Van drie kwam vier: voor de vierde keer op rij slaagde Ajax er zondag niet in om af te rekenen met Go Ahead Eagles, waardoor de Amsterdammers hun laatste titelaspiraties lijken te hebben achtergelaten aan de Vetkampstraat. Aanvoerder Dusan Tadic werd mikpunt van spot bij ESPN-analyticus Kenneth Perez.

Perez drijft spot met wijzende Tadic: 'Hij is verkeerswachter, toch?'
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
0 - 0
Ajax
Ajax

'Hij is verkeerswachter, toch?', grapte de Deen na de wedstrijd over de Serviër. 'Hij staat naar iedereen te wijzen. Van de week zag ik een verkeerswachter in opleiding bij het stoplicht. Nou, daar leek dit op. Hij was aan alle kanten aan het wijzen', vermaakte Perez zich kostelijk. Zijn tafelgenoot Kees Kwakman koos een wat ernstigere invalshoek.

'Hij had laatst gezegd dat hij op een gegeven moment te veel bezig was met de ploeg en met het wijzen, dus op een gegeven moment had ik het idee dat hij het zelf doorhad. Maar vandaag.. misschien zat hij niet lekker in de wedstrijd en ging hij overcompenseren, dat weet ik ook niet', aldus de Volendammer. Perez had inmiddels ook een serieus punt te maken. 'Er moet wat gebeuren voordat Ajax weer serieus genomen wordt als club en als team.'

Kwakman las de observatie van Tadic dat hij te veel met het team bezig was in dit interview met VI.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.