Pepi laat zich zien bij PSV met hattrick in oefenduel

Reacties

Ricardo Pepi heeft woensdagavond drie keer gescoord in een oefenwedstrijd van PSV tegen de beloften van AS Monaco. Het oefenduel op De Herdgang was geheim, hoewel de Fransen op social media het affiche verklapten. PSV won met 4-1, Isaac Babadi was ook trefzeker.

Pepi laat zich zien bij PSV met hattrick in oefenduel
© Pro Shots

Tegen het tweede elftal van Monaco kwamen de reserves van PSV in actie, die in de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC niet de volle negentig minuten in actie kwamen. Trainer Peter Bosz testte aanwinst Jerdy Schouten als centrale verdediger, hij speelde negentig minuten.

Bosz moest afgelopen dinsdag in Glasgow op het einde van de wedstrijd zijn twee centrale verdedigers wisselen. Zowel André Ramalho als Olivier Boscagli verliet het veld, waardoor Bosz krap kwam te zitten in centrale verdedigers.

PSV kan de focus deze week volledig op Rangers houden, het Eredivisie-duel in speelronde drie is immers op verzoek van de Eindhovenaren verplaatst naar september. Volgende week woensdag valt de beslissing in de play-offs van de Champions League na de eerdere 2-2 in Schotland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.