Peperdure Fred laat zich niet wegjagen door komst Van de Beek

Reacties

Fred wil van geen wijken weten bij Manchester United. De Braziliaanse middenvelder, die in 2018 liefst 59 miljoen euro kostte toen hij overkwam van Shakhtar Donetsk, juicht de komst van concurrent Donny van de Beek juist toe.

Peperdure Fred laat zich niet wegjagen door komst Van de Beek
© Pro Shots

De transfer van Van de Beek voedde de speculaties over een vertrek van Fred, die immers het meest logische slachtoffer is van de komst van de Oranje-international. De Britse tabloids zagen al een transfer van de Braziliaan naar Galatasaray als oplossing voor het verwachte gebrek aan speeltijd.

In FourFourTwo spreekt Fred die geruchten over een vertrek met klem tegen. 'Ik wil hier blijven, ik wil niet weg. Zoals ik al heb gezegd, ik wil een belangrijke speler zijn voor deze club en prijzen winnen', zei de Braziliaan, die na een stroef eerste jaar zijn draai meer heeft gevonden op Old Trafford.

De entree van concurrent Van de Beek schrikt hem allerminst af. 'Zijn komst betekent dat we sterker worden en dat is goed voor iedereen bij United', aldus Fred. 'We hebben meer spelers nodig, omdat het seizoen zwaarder zal worden. De kalender zit propvol en we hebben een sterke selectie nodig om mee te kunnen doen voor alle prijzen. Als je bij een grote club zit, dan is er altijd concurrentie. Ik ben het gewend, en het is het geval sinds mijn eerste dag bij United.'

Zoektocht naar ideale middenveld United: grijpt Van de Beek direct een basisplaats?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.