Pepe per direct op zoek naar nieuwe club na breuk met Besiktas

Reacties

Pepe moet deze winter op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de in Brazilië geboren Portugese international is ontbonden bij Besiktas.

Pepe per direct op zoek naar nieuwe club na breuk met Besiktas

Verschillende Turkse media meldden zaterdag dat het contract van Pepe ontbonden zou zijn en dat heeft Besiktas maandag bevestigd. De Turkse club kent financiële zorgen en wil van enkele dure contractspelers af. De 35-jarige verdediger speelde sinds de zomer van 2017 voor Besiktas, nadat hij transfervrij was overgekomen van Real Madrid. De teller van Pepe blijft in Istanbul staan op 52 officiële wedstrijden.

Met Pepe haalde Besiktas na het behaalde kampioenschap in het seizoen 2016/2017 een notoire prijzenpakker in huis. De verdediger won met Real Madrid onder meer drie keer de Spaanse landstitel en de Champions League en met Portugal werd de 103-voudig international in 2016 Europees kampioen. Met Pepe in de gelederen werd Besiktas vorig seizoen vierde in de Turkse competitie en reikte de ploeg in de Champions League tot de achtste finales. Bayern München was in die ronde te sterk voor Pepe en consorten.

Naast Pepe zou ook het contract van Ryan Babel nog voor het nieuwe jaar worden ontbonden. Daar heeft de club echter nog niets over bekendgemaakt. De international van Oranje raakte onlangs in opspraak, na een ruzie met een supporter op social media. Er werd al een tijdje gespeculeerd over een naderend vertrek van de voormalige Ajacied (31).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.