Pedri verlengt: toptalent nu voor 1.000.000.000 euro te koop

Reacties

Pedri heeft donderdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Barcelona gezet. De middenvelder groeide vorig seizoen uit tot extreem belangrijke spil in het elftal, terwijl hij nog maar achttien jaar is. Pedri tekent een monstercontract tot medio 2026.

Pedri verlengt: toptalent nu voor 1.000.000.000 euro te koop
© Pro Shots

Vorig jaar maakte Pedri de overstap van Las Palmas naar Camp Nou en onder trainer Ronald Koeman speelde de middelvelder bijna alles wat er te spelen viel. Omdat hij ook nog namens (Jong) Spanje vaak in actie kwam, speelde Pedri liefst 73 wedstrijden in het vorige seizoen. De laatste wedstrijd van de middenvelder dateert van 29 september, maar Pedri is op de weg terug na een blessure.

In het persbericht over de contractverlenging van Pedri meldt Barça dat de speler een ontsnappingsclausule met een waarde van één miljard in zijn langlopende contract heeft staan. Een ontsnappingsclausule is gebruikelijk in Spanje, maar zo'n hoge waarde is nagenoeg uniek. Vrijdagmiddag (14.00 uur) schuift Pedri aan voor een persconferentie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.