Pechvogel Stekelenburg loopt nieuwe blessure op

Reacties

Everton-doelman Maarten Stekelenburg moet het Premier League-duel met Watford van vrijdagavond (20.45 uur) aan zich voorbij laten gaan. De 34-jarige Nederlander kampt met een liesblessure.

Pechvogel Stekelenburg loopt nieuwe blessure op

Ronald Koeman haalde Stekelenburg afgelopen zomer naar Everton en gaf zijn landgenoot voor het eerst in jaren weer het vertrouwen als eerste doelman. Stekelenburg deed het uitstekend en knokte zich eveneens terug onder de lat bij het Nederlands elftal.

In december sloeg het noodlot echter toe. In de Merseyside Derby tegen Liverpool liep de ex-Ajacied een beenblessure op, die hem een kleine maand aan de kant hield. In die periode greep tweede keeper Joel Robles zijn kans. Toen Stekelenburg terugkwam van zijn blessure was hij zijn basisplaats kwijtgeraakt aan de Spanjaard. Ook bij Oranje was hij zijn plek kwijt.

Na een aantal matige optredens van Robles keerde Stekelenburg in april weer terug onder de lat. Drie duels na zijn langverwachte rentree heeft de Nederlander echter een nieuwe blessure opgelopen, zo bevestigt Koeman donderdag op zijn persconferentie. 'De blessurelijst is lang. Stekelenburg mist het duel met Watford wegens een liesblessure.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.