Pechvogel Jørgensen loopt nieuwe blessure op in warming-up Feyenoord

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft zondagmiddag een nieuwe domper geïncasseerd. De Deense spits kreeg van Feyenoord-coach Dick Advocaat het vertrouwen voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, maar is geblesseerd geraakt in de warming-up.

Pechvogel Jørgensen loopt nieuwe blessure op in warming-up Feyenoord
© Pro Shots

Sinds zijn hoofdrol in het kampioenschap in het seizoen 2016/17 heeft Jørgensen moeite zijn niveau te halen bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller werd de laatste jaren veel geteisterd door blessureleed, maar leek in de voorbereiding eindelijk weer fit en gretig om zich te laten zien in De Kuip.

Advocaat geeft Jørgensen dan ook het vertrouwen, de Deen kreeg in de eerste twee Eredivisie-duels de voorkeur, maar maakte hij geen indruk. Jørgensen kwam niet tot scoren en kwam sowieso weinig in het spel voor. Toch kreeg hij ook tegen ADO weer de voorkeur boven Róbert Bozeník in de basiself. Tijdens de warming-up liep Jørgensen echter een blessure op, waardoor Bozeník nu alsnog aan de aftrap zal verschijnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.