Pechvogel Dolberg moet rentree toch weer uitstellen

Reacties

Kasper Dolberg zal vanavond toch niet zijn rentree maken bij Jong Ajax. De spits kampt met klachten in de knieholte en komt daardoor niet in actie tegen Helmond Sport.

Pechvogel Dolberg moet rentree toch weer uitstellen

Het betekent een volgende tegenvaller voor Dolberg, die de laatste maanden geplaagd wordt door blessureleed. In het vorige voetbaljaar miste hij het grootste gedeelte van de tweede seizoenshelft door een voetblessure. Dit seizoen kwam hij nog niet aan speelminuten vanwege een kwetsuur aan de buikwand.

Dolberg zou maandagavond eindelijk weer in een Ajax-shirt verschijnen, in de thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen Helmond Sport, in de Keuken Kampioen Divisie. Vanwege knieklachten laat hij dit duel nu echter toch schieten. Het betekent vrijwel zeker dat Dolberg woensdag ook nog niet bij de selectie van Ajax 1 zal zitten, voor de Champions League-ontmoeting met AEK Athene.

Vaclav Cerny zal tegen Helmond Sport wél zijn rentree maken. De vleugelaanvaller is terug van een zware knieblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.