PEC Zwolle wil hoofdprijs voor door Genoa begeerde Namli

Reacties

De kans is aanwezig dat Younes Namli (23) komend seizoen in de Serie A speelt. Zijn huidige werkgever PEC Zwolle is in gesprek met het Italiaanse Genoa over een zomerse transfer. Toch verlangen de Zwollenaren wel de hoofdprijs.

PEC Zwolle wil hoofdprijs voor door Genoa begeerde Namli

Dagblad De Stentor meldde dat de Italianen interesse hebben, iets wat wordt bevestigd vanuit de club. Een week geleden werden de eerste contacten gelegd tussen de nummer twaalf uit de Serie A en de Zwollenaren. Genoa heeft de Deen vorig seizoen meermaals aan het werk gezien en is bereid een transfersom neer te leggen voor de Zwolse smaakmaker.

Beide partijen zijn momenteel met elkaar in gesprek over een transfersom. Namli heeft nog een tweejarig contract en wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door de Deense bondscoach. Niet vreemd dus dat PEC de absolute hoofdprijs vraagt voor de creatieve middenvelder, die eerder uitkwam voor SC Heerenveen. Bovendien prijkt Namli op het scoutinglijstjes bij Nederlandse topclubs.

De Zwollenaren zouden Namli bij voorkeur nog een jaar in Overijssel houden. Eerder vertrok verdediger Philippe Sandler al naar Manchester City en ook de interesse in middenvelder Ryan Thomas neemt met de week verder toe. De clubleiding heeft laatstgenoemde toegezegd mee te werken aan een transfer, mits het juiste bedrag op tafel wordt gelegd. Eerder verlieten basisspelers Mustafa Saymak en Youness Mokhtar al gratis het MAC3PARK Stadion. Beiden hebben nog geen nieuwe werkgever gevonden.

Namli kwam afgelopen zomer transfervrij over van SC Heerenveen en werd door trainer John van ’t Schip voornamelijk als rechtsbuiten geposteerd. In Zwolse dienst was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.