PEC Zwolle ontbindt contract Fransman Ongenda

Reacties

PEC Zwolle en Hervin Ongenda gaan per direct uit elkaar. De 22-jarige aanvaller had nog een contract tot de zomer van 2020 maar kan nu op zoek naar een nieuwe werkgever.

PEC Zwolle ontbindt contract Fransman Ongenda

De Franse jeugdinternational kwam afgelopen zomer over van Paris Saint-Germain en moest PEC van de nodige aanvoer gaan voorzien. Uiteindelijk kwam Ongenda niet verder dan 58 speelminuten in het eerste elftal. De laatste weken was er uit Frankrijk de nodige interesse maar tot een overeenkomst kwam de aanvaller niet. Door nu het contract te ontbinden wordt het voor Ongenda eenvoudiger om alsnog een nieuwe club te vinden.

PEC krijgt weer wat ruimte op loonlijst. Technisch directeur Gerard Nijkamp wil de selectie graag nog verder versterken, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt dat er dan eerst afscheid genomen zou moeten worden van enkele krachten. Met de ontbinding van Ongenda en de verhuur van Anass Achahbar aan NEC, zijn de eerste slagen gemaakt. Thanasis Karagounis is de derde speler die uit mag kijken naar een nieuwe werkgever.

Adham El Idrissi mag ondertussen nog hopen op een contract. De 20-jarige Amsterdammer is op proef en maakt een goede indruk. Zijn proefperiode is met twee weken verlengd. Hij gaat mee op trainingskamp, vervolgens wordt een beslissing genomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.