PEC Zwolle haalt 'talentvolle en ervaren' Namli binnen

Reacties

Younes Namli staat de komende drie seizoenen onder contract bij PEC Zwolle. De nummer veertien van de Eredivisie neemt de Scandinaviër transfervrij over van SC Heerenveen, zo meldt de club donderdagmiddag.

PEC Zwolle haalt 'talentvolle en ervaren' Namli binnen

Namli kwam in januari 2015 naar Nederland, SC Heerenveen nam hem over van het Deense AB. Hij wist in Friesland nooit uit te groeien tot vaste waarde, in totaal speelde hij 33 competitieduels in het shirt van SC Heerenveen. Al in februari liet de club aan Namli weten dat hij als transfervrije speler op zoek mocht naar een nieuwe werkgever, de club besloot om de optie in zijn aflopende contract niet te lichten.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is blij met de komst van Namli. 'Met Younes halen we een talentvolle speler binnen, die bij Heerenveen ondanks zijn jonge leeftijd al ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie. Hij is een offensief ingestelde middenvelder en kan op meerdere posities uit de voeten. We volgden hem al langer en zijn dan ook erg blij met zijn komst', stelt Nijkamp op de clubwebsite.

PEC Zwolle staat volgend seizoen onder leiding van trainer John van 't Schip. De club nam eerder al Diederik Boer (Ajax) en Erik Bakker (SC Cambuur) over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.