PEC Zwolle haalt buitenspeler (19) met verleden bij Ajax

Reacties

PEC Zwolle versterkt de selectie met Divaio Bobson. De negentienjarige vleugelspeler komt over van Eintracht Frankfurt en tekent voor twee jaar.

PEC Zwolle haalt buitenspeler (19) met verleden bij Ajax

Bobson speelde tien jaar in de academie van Ajax, van 2012 tot 2022. In die periode speelde hij ook jeugdinterlands voor Oranje. Vorig jaar liet hij Amsterdam achter zich en trok hij naar Eintracht Frankfurt.

'Met Divaio halen we een zeer talentvolle buitenspeler naar Zwolle. Hij heeft veel snelheid, geldt dan ook als een echte flankspeler en is bovendien uit het juiste hout gesneden. We hebben er alle vertrouwen in dat Divaio bij ons de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten', zegt technisch directeur Marcel Boudesteyn via de PEC-kanalen.

Bobson is blij dat hij in Zwolle is. 'PEC Zwolle heeft meermaals laten zien een fantastische club te zijn voor spelers om zich te kunnen ontwikkelen. Ik ben heel blij met mijn transfer en de kans die de club mij geeft om in de Eredivisie te spelen. Ik zal er alles aan doen om hier te slagen en succesvol te zijn met PEC Zwolle.'

Zijn vader Kevin Bobson kwam eerder uit voor achtereenvolgens Ajax, NAC Breda, Espanyol, Willem II, NEC en Red Bull Salzburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.