PEC rekent op uitgaande transfers na mislukken Ehizibue-deal

Reacties

PEC Zwolle leek donderdag Kingsley Ehizibue voor om en nabij de drie miljoen euro te verkopen aan Genoa, maar de verdediger zag op het laatste moment af van een Italiaanse transfer. Het betekent overigens niet dat de huidige PEC-selectie intact blijft.

PEC rekent op uitgaande transfers na mislukken Ehizibue-deal

PEC en Genua waren al akkoord over een transfersom en de rechtervleugelverdediger zelf was al medisch gekeurd. Op het laatste moment zag hij alsnog af van de deal. Hij sprak van een gevoelskwestie en lijkt zaterdagavond gewoon aan de aftrap te staan wanneer PEC het in Almelo opneemt tegen Heracles.

De kans dat Ehizibue deze winter alsnog vertrekt, lijkt niet groot. PEC had al wel een back-up in gedachten als de deal was rondgekomen. Nu blijft Kingsley de eerste rechtsback. Eerder was er al interesse uit Duitsland en ook bij de vaderlandse topvijf staat hij op menig scoutingslijstje.

Neemt niet weg dat er mogelijk nog spelers vertrekken. Er is wat beweging rondom enkele middenvelders. Zo is er interesse voor Rick Dekker en hebben twee clubs een bod neergelegd voor Younes Namli. Laatstgenoemde heeft echter van technisch directeur Gerard Nijkamp te horen gekregen dat hij in principe niet vertrekt deze winter.

Nakayama
Nieuweling Yuta Nakayama moet nog even wachten op zijn debuut. PEC verwacht dat de papieren van de Japanner begin volgende week in orde zijn. De centrale verdediger zou dan zijn officiële debuut kunnen maken tegen FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.