PEC in gesprek met Van Polen en andere spelers met aflopend contract

Reacties

PEC Zwolle is in gesprek met Bram van Polen over zijn toekomst bij de club. Dit kondigde de club dinsdagmiddag aan. Formeel is het contract van Van Polen opgezegd door PEC, conform de regels die gelden voor clubs in het betaald voetbal.

PEC in gesprek met Van Polen en andere spelers met aflopend contract
© Pro Shots

Voor 1 april moet PEC duidelijkheid geven aan spelers met een aflopend contract. Naast Van Polen (38) hebben ook Sam Kersten, Ryan Thomas, Younes Namli, Kaj de Rooij, Jenno Campagne en Victor Dedes te horen gekregen dat hun verbintenis formeel is opgezegd. PEC is echter wel in gesprek met het merendeel van de spelers, alleen Dedes kan alvast op zoek naar een nieuwe werkgever.

Van Polen staat al sinds 2007 onder contract bij PEC, het verlengen van zijn aflopende contract wordt elk jaar weer een punt. Ook omdat Van Polen steevast om een leuke bonus vraagt tijdens de contractonderhandelingen. Zo kreeg hij in het verleden een auto, een etentje en trakteerde hij het hele stadion van PEC op een biertje.

Twee maanden geleden sprak VI met Van Polen en viel het woord afscheid. 'De kans is realistisch, al heb ik de knoop nog niet definitief doorgehakt. Het einde is in zicht. Dat vind ik eigenlijk wel lekker.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.