PEC-icoon Van Polen gaat tóch langer door in Zwolle

Reacties

Bram van Polen heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. Door de coronacrisis zat de 34-jarige verdediger een tijd in de wachtkamer.

PEC-icoon Van Polen gaat tóch langer door in Zwolle
© Pro Shots

Dit voorjaar was Van Polen met de club al in gesprek over een nieuwe verbintenis, maar door de impact van het coronavirus werd gewacht met het uitdelen van nieuwe contracten. Nu is er alsnog witte rook en is een transfervrij vertrek voorkomen. Van Polen heeft zijn krabbel onder een contract tot medio 2021 gezet en gaat zijn veertiende seizoen in bij PEC Zwolle.

Van Polen laat in een reactie bij de clubsite weten: 'Juist nu is het voor mij ontzettend belangrijk om bij te tekenen. Allereerst wil ik mijn carrière niet op deze manier afsluiten.' De verdediger doelt onder meer op blessureleed. Pas ruim een maand voor de coronabreak was hij weer echt fit.

'Maar dat is niet de hoofdreden. Ik heb ook nog echt de wil om met PEC Zwolle in de Eredivisie te blijven voetballen. En zeker in deze onzekere tijden wil ik net als hopelijk heel veel supporters achter mijn club blijven staan', aldus de clubman. Van Polen werd door PEC Zwolle in de zomer van 2007 opgepikt bij Vitesse en speelde meer dan tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.