Paulinho roept Guangzhou op mee te werken aan transfer naar Barça

Reacties

Paulinho hoopt dat Guangzhou Evergrande alsnog bereid is zijn medewerking te verlenen aan een transfer naar Barcelona. Volgens de 28-jarige Braziliaan hebben de Catalanen afgelopen maand een bod van twintig miljoen euro op hem uitgebracht.

Paulinho roept Guangzhou op mee te werken aan transfer naar Barça

'Het verraste me een beetje dat Guangzhou niet reageerde op het bod. Ik heb nog niet met de voorzitter kunnen praten, maar ik hoop dat hij zich flexibel opstelt als Barcelona komt', aldus Paulinho in gesprek met El Mundo Deportivo.

Paulinho heeft in zijn contract met Guangzhou Evergrande een gelimiteerde afkoopsom van veertig miljoen euro staan. Als de clubs eruit komen, zal de Braziliaan wat betreft salaris waarschijnlijk moeten inleveren.

'Geld heeft voor mij nooit op de eerste plaats gestaan', maakt Paulinho duidelijk. 'Een speler kan overal geld verdienen. Het is geen probleem als Barcelona mij een lager voorstel doet dan Guangzhou. Ik zie de optie om uit te komen in een grote Europese competitie wel zitten. Bij Barcelona mag je dromen van het winnen van de Champions League.'

Voor Barcelona is Paulinho een alternatief voor Marco Verratti, die ondanks eerdere uitspraken van zijn zaakwaarnemer Paris Saint-Germain trouw wil blijven. De Braziliaan speelt sinds medio 2015 voor Guangzhou Evergrande, dat hem overnam van Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.