Pato kondigt transfer naar Chelsea aan

Reacties

Alexandre Pato gaat naar Chelsea. De Braziliaanse aanvaller heeft zijn transfer naar de club van manager Guus Hiddink alvast aangekondigd.

Pato kondigt transfer naar Chelsea aan

Pato, die in de as en als vleugelspits uit de voeten kan, arriveerde woensdag in Londen voor zijn medische keuring bij Chelsea. 'Ik ben zo blij', jubelde hij tegenover Sky Sports na aankomst. 'Dit is mijn droom. Chelsea is mijn nieuwe thuis. Ik heb ontzettend veel zin om voor deze club te gaan spelen.'

De 26-jarige dribbelaar komt voor ongeveer tien miljoen euro over van Corinthians, dat hem de afgelopen drie jaar uitleende aan São Paulo. Pato is vooral bekend vanwege zijn periode van vijfenhalf jaar bij AC Milan. Hij kende een zeer sterke fase bij de Rossoneri door in de seizoenen 2008/09, 09/10 en 10/11 telkens dubbele cijfers te halen. Daarna verdween hij door blessureleed uit beeld en vertrok hij in 2013 naar Corinthians. Bij die club krabbelde hij op en de afgelopen drie seizoenen bij São Paulo bleef het voormalige toptalent bovendien blessurevrij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.