Pastoor ziet dat bij NEC 'de wil om te winnen ontbreekt'

Alex Pastoor vond zijn elftal niet goed genoeg tegen een sterk Feyenoord. NEC verloor in eigen huis kansloos met 0-3 en miste volgens de trainer de wil om te winnen.

'Feyenoord was gewoon te goed voor ons', reageerde Pastoor na afloop bij Eredivisie Live. 'We speelden niet voor een overwinning, maar speelden gewoon maar een wedstrijd. Dan hou je een machteloos gevoel over.'

'Wij hebben spaarzame kansen gekregen om iets terug te doen', vervolgde de oefenmeester. 'Maar van de drie kansen moet er minimaal één in. De eerste helft was gewoon erg matig en ik heb na 25 minuten overwogen om er twee spelers af te halen.'

Zover kwam het echter niet. Net als vorige week tegen Willem II, was Pastoor niet tevreden over spits Melvin Platje. 'Ik wilde graag vroeg druk op hun achterhoede zetten, zodat ze niet konden opbouwen. Dat gebeurde niet en dat neem ik Melvin kwalijk.'

'In de rust heb ik aangegeven dat ik de wil om te winnen wilde zien. Dat hebben we in ieder geval getoond, maar het spel was niet goed. En met het inbrengen van Ruud Boymans in de spits gebeurde er in ieder geval wel wat', besloot de teleurgestelde trainer.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.